Инспириа Интериорс е основана от Галя Ицкович и предоставя висококачествени услуги в сферата на интериорния дизайн и архитектурните 3D визуализации. Седалището на фирмата е във Варна, а услугите, които предлагаме са достъпни в цял свят. Имаме удоволствието и привилегията да работим с професионалисти и клиенти от различни континенти и култури, което допълнително обогатява нас и всеки нов проект с познания и професионален опит събрани от различни части на света.

Галя винаги е обичала страстно изкуството, красотата и цветовете, а личният й стил и естетика се затвърждават и усъвършенстват с образованието й по Интериорен дизайн и годините практика.

„Харесва ми да се вслушвам в клиентите си и да се вдъхновявам от мечтите им. Аз просто трябва да ги накарам да оживеят“. Тази философия, в комбинация с над шест години професионален опит като интериорен дизайнер и Проджект мениджър за една от водещите строителни фирми в София, както и личният творчески устрем помагат на Галя да стартира своята работа на свободна практика през 2013 година и да създаде марката Инспириа Интериорс, отдадена на това да прави света на клиентите си по-красив.

От създаването на Инспириа Интериорс до днес, Галя е изпълнила проекти както на жилищни, така и на търговски и обществени интериори в Австралия, Сингапур, Уганда, Южна Африка, Саудитска Арабия, Мексико, Коста Рика, Канада, Съединените Щати и разбира се в Европа. Позитивната обратна връзка и задоволството на клиентите стимулират желанието на Галя да твори и да осъществява мечти отново и отново.