Професионален интериорен дизайнер

Вдъхновена от разнообразни източници от модерното изкуство до винтидж  дизайнът и природата, Галя Ицкович е разработила личен стил, който е изискан, изразителен и свеж. Тя има уникален подход към всеки нов проект, комбинирайки собственото си вдъхновение с цялостното възприятие за нуждите и желанията на всеки клиент.

Цялостен Интериорния дизайн за жилищни, търговски или други обществени помещения:  Планиране на пространството • Консултации • Концептуален интериорен дизайн • Продуктов/ Мебелен дизайн • 3D визуализации • Управление на проекти.

Фотореалистични архитектурни 3D визуализации на интериори и екстериори на частни домове, жилищни кооперации, обществени и търговски сгради за маркетингови цели.

Проектите на Галя отразяват дългогодишния й професионален опит в създаването на луксозни и удобни пространства за клиенти както от България, така и от цял свят, а също и бутикови хотели, ресторанти, магазини, офиси и други търговски и обществени помещения, бизнес и жилищни сгради.

Заедно с интериорния дизайн, Галя предлага и широка гама услуги, включително консултации, пространствено планиране и реновиране. Тя е точният дизайнер, който ще ви помогне да превърнете жилището си в дом, благодарение на широкоспектърните си умения и професионален опит в областта на дизайна и проектирането. Галя създава уникални жилищни пространства, които въплъщават лукс и безкомпромисен стил.

Наемайки професионален интериорен дизайнер, Вие ще подобрите имиджа на Вашия бизнес. Интериорният дизайн е умение и изкуство, което ще помогне на Вашите търговски и корпоративни пространства да изпъкнат и да се превърнат в желано и приятно  място, както за клиенти, така и за служители. Нестандартното мислене е ключово за успех в начинанията и интериорният дизайнер би могъл да Ви помогне да разкажете своята история със стил и класа и да съдейства за Вашето отлично представяне.

Прочетете повече за нашите услуги, разгледайте някои от изпълнените ни проекти или се свържете с нас, за да обсъдим нуждите и възможностите за вашия проект.