Инспириа Интериорс предоставя широка гама услуги в сферата на Интериорния дизайн и архитектурните 3D визуализации, с приоритетна цел да задоволи нуждите на клиента и да помогне за постигането на изключителен продукт, който да обогати живота и бизнеса ви, като в същото време имате възможност да бъдете част от процеса.

 

Жилищен Интериорен и Екстериорен Дизайн


Независимо дали строите нов дом, просто искате да освежите някоя стая или се нуждаете от основен ремонт, ние ще Ви предложим висококачествен вътрешен дизайн с атрактивни цветови решения и перфектен подбор на материали. Всичко това ще бъде изцяло съобразено с Вашите специфични нужди и предпочитания и с единствена цел да създадем пространство, което Ви кара да се чувствате у дома.
Научете повече за
работния ни процес тук, посетете галерията ни, за да разгледате някои от завършените ни проекти или направете запитване

Външен и вътрешен дизайн на търговски площи и публични пространства.

Ние ще посрещнем конкретните нужди на Вашия бизнес с разбиране и професионален опит, независимо дали се нуждаете от дизайн за хотел, ресторант, малък кабинет или огромен споделен офис, магазин или друго публично пространство. Ще ви предоставим решения, които да отговарят на характера на Вашата марка, търговска дейност и работен процес, както и разбира се съобразени с клиентите/посетителите Ви, така че да допълнят и подобрят Вашия бизнес облик.
Научете повече за дизайнът на търговски и обществени пространства тук, посетете галерията ни, за да разгледате завършени проекти или направете запитване.

Архитектурни 3D Визуализации

Предлагаме Ви висококачествени фотореалистични и вдъхновяващи визуализации, създадени с професионални софтуери, както като част от процеса на проектиране, където това е един превъзходен начин да усетите дизайна преди изпълнението му, така и като индивидуална услуга – 3D визуализации за маркетингови цели.

Пространствено планиране

Ако искате да подобрите използването на пространство в дома си, да разширите или комбинирате няколко стаи/апартаменти/офиси в едно, както и да разделите голяма площ на самостоятелни помещения, ние ще ви предложим подробни архитектурни планове с различни варианти за усвояване на пространството, така че да изберете най-подходящото за Вас решение. Разгледайте примери тук или направете запитване.

3D планове

Необходим и удобен маркетингов инструмент за визуализация на архитектурни и строителни проекти, който помага на клиентите да добият представа за функционалността на пространствата в жилищни или търговски площи. Полезен инструмент и като част от цялостния процес по изготвяне на интериорния проект. Разгледайте примери тук или направете запитване.

Консултации

Предлагаме почасови консултации чрез виртуални или лични срещи, за да отговорим на конкретна нужда от съвет или обсъждане на интериорно решение.
Насрочете си среща тук.