Дизайн на устойчиви интериори

„С удоволствие споделям избора си от настоящия момент, всички проекти, по които работя, да са в съзвучие с житейските ми и професионални визии: Дизайн на устойчиви интериори, чрез холистичен подход и  Дизайн за човека – Вдъхновено от теб, за да вдъхновява теб.“
Галя

Прочетете повече за философията на работата ни тук.

Дизайн на Устойчиви Жилищни Интериори

Идеята за дизайн за човека и персонализирането на пространството за този, който ще го ползва, намира най-голямо приложение именно в жилищните интериори. В ежедневието ние често прекарваме не малко време в различна заобикаляща ни среда. Понякога в хармония с нас, друг път – не толкова. Съвсем естествено имаме нужда домът ни да е мястото, което е като наше продължение. Място, което ни помага да се върнем в себе си и което ни зарежда с нашата собствена енергия. Ролята на домът е и да помага да намерят съзвучието си различните личностни характеристики на членовете на семейството. Всеки от тях трябва да има „своето място“, но домът също подпомага сближаването и хармонизирането на индивидуалностите.

Екологичността на домашният ни интериор, е другият важен момент. Личната ми ориентация към природосъобразния начин на живот, ме е насочила да съдействам на хората, които също като мен обичат природата и осъзнават своето единство с нея, да създадат дом, който да е в унисон с този мироглед – да усещат присъствието на природата вътре в дома си, като същевременно това не ѝ е навредило, дори напротив.

Разгледайте селекцията с проекти или се свържете с нас.

Дизайн на устойчиви интериори за търговски помещения и обществени пространства

Modern Bakery DesignПринципа за персонализирането на пространствата намира приложение и в дизайна на търговски и обществени помещения. Вземайки предвид разнообразните нужди на различните бизнеси и обществени организации, то тук индивидуализирането е насочено към корпоративната идентичност, дейността на фирмата, работния процес и естествено нуждите на клиенти, посетители и служители. Именно дълбокото вникване в тези специфики ще създаде интериор, който да благоприятства развитието на бизнеса или обществото.
Дизайнът на устойчиви интериори е важен и за обществените пространства. Не рядко това е заради навлизащите вече нормативни изисквания в тази посока, на които бизнесите са длъжни да отговорят. За щастие, все по-осезаемо навлиза вече и осъзнатия избор да се съобрази бизнеса с природата и дори изцяло да се насочи дейността към природосъобразния начин на живот. Тук естествено идва и нуждата от подходящ интериор на помещенията, който да отговори на ориентацията към устойчив бизнес.
Разгледайте селекцията с проекти или се свържете с нас.

Авторски надзор

След завършването на проектирането, клиентите могат да ни възложат реализацията на интериора или да се заемат сами. Ако са избрали да се справят сами, имат възможност да се възползват от допълнителната услуга авторски надзор. Това им дава възможност дизайнера да проследява процеса на изпълнение и да съдейства с насоки, за да се постигне съответствие между проекта и реализирания интериор.

Строителство и обзавеждане

Услугата се предлага само за наши проекти и не е задължителна. Целта е да помогнем на клиентите, да получат реализиран интериора си, така както е по проект, като ги освободим от тежестта на процеса на изпълнението.

Интериорни консултации

Следвайки мотото „Дизайн за човека“, с удоволствие ще съдействаме с насоки в разрешаването на различни интериорни казуси. Услугата е достъпна с предварително уговорени среща или разговор, независимо дали казусът е по възложен ни проект или друг интериор.