Студио за устойчиви интериори

Инспириа Интериорс е създадена от Галя Ицкович през 2013г., като проявление на творческият ѝ устрем да внася в света на клиентите си красота. Днес фирмата работи с екип от талантливи дизайнери и е специализирано студио за дизайн на устойчиви интериори. Фокусът на дейността е върху природата и човека.

От основаването на Инспириа Интериорс до днес, Галя е създала проекти както на жилищни, така и на търговски и обществени интериори в различни краища на света и разбира се в България. Позитивната обратна връзка и задоволството на клиентите стимулират желанието на Галя да твори и да осъществява мечти.

Работата ѝ с клиенти от различни континенти и култури е удоволствие и привилегия. Тя обогатява Галя и проектите ѝ с познания и опит, събрани от всички части на света.

Професионални и житейски визии:

Устойчив интериор на спалня, по дизайн на студио Инспириа ИнтериорсУстойчиви интериори, чрез холистичен подход

„Природата никога не нарушава законите си.“ Леонардо да Винчи

С натрупването на опит, Галя все повече се ориентира към обединяване на любимите си житейски теми, а именно: природосъобразен начин на живот, грижа за човека, творчество, уют, естетика, функционалност, простота. Така се стига до осъзнаването, че цивилизацията и природата трябва да се слеят в интериора на домовете ни, работните ни и обществени помещения, така че те да не си вредят, а напротив – взаимно да се подпомагат и предпазват, като същевременно да са ни полезни, да благоприятстват здравето ни, но без това да е за сметка на удобство и качество и да могат успешно да се впишат както в семплите, така и в най-изтънчените интериори.

Дизайн за човека – Вдъхновено от теб, за да вдъхновява теб

Философията на Галя е, че дизайнът и в частност интериорът трябва да избяга от клишетата и масовото производство. Задачата на дизайнера е да персонализира интериорите като се фокусира върху човека. Затова основна цел в работата ѝ е на първо място подробно да анализира и да усети ползвателя на интериора – отношението му към живота, дома, какво го вдъхновява, нуждите му и всичко, което го води към проявяване на индивидуалността му. Независимо, дали става въпрос за интериор за обществени нужди, търговски или жилищен, най-важните въпроси са: “Кой ще го ползва? Какви са неговите нужди? Как може интериорът да обогати ползвателя си?”.

За Вас

Клиентите, които се обръщат към нас осъзнават влиянието на средата, в която пребиваваме върху личността и качеството ѝ на живот и проявление. Те осъзнават своето единство с майката Природа, обичат я и се стараят да ползват благата ѝ без да ѝ вредят. Хора които осъзнават своята индивидуалност и тази на другите, и важността на свободното себеизразяване.

Разгледайте селекция от проектите ни или се запознайте с услугите, с които можем да сме ви полезни.